Pllek
TT Neveritaweg 59
1033 WB Amsterdam
020-290 0020
www.pllek.nl

Theater Rampscenario
Durgerdammerdijk 205
1026 CM Amsterdam
06-14683473

facebook rampscenario

tickets kopen

GustaGeleijnse
gustag03@gmail.com
www.gustageleijnse.com
www.ggproducties.com

Pers, publiciteit & marketing:
Bureau tamtam | Tamara Keasberry
Eerste Nassaustraat 5-2
1052 BD Amsterdam
06-41485982
tamara@bureautamtam.nl

Webmaster:
Hugo Schuitemaker
www.hugoschuitemaker.nl
www.dewaterland.nl
post@hugoschuitemaker.nlSt GG Producties is opgericht in 2009 en zet zich in voor producties die maatschappelijk gerelateerd zijn. Actuele fenomenen vertaald naar moderne media in eigentijds taal.
De stichting heeft een driekoppig bestuur: Gerda Kalsbeek; 15 jaar zakelijk leider van theaterproductiehuis Independance geweest, Marieke Slinkert documentairemaakster oa NTR en Robert van Altena filosoof en radio programmamaker (Human oa). St GG Producties is een initiatief van Gusta Geleijnse.

Rampscenario is een onderdeel van festival De Waterlandse Vloed. In het herdenkingsjaar 2016 (100 jaar na de watersnood 1916) presenteert Waterlandse Vloed kunst en cultuur op wisselende locaties in de meest uiteenlopende vormen, rond het thema Wij en Water: toen, nu en later.

Rampscenario is een samenwerking met: Pllek, st.NDSM-werf, THT, Noorderparkfestival, I love Noord, Gemeente Amsterdam stadsdeel Noord, Toneelacademie Maastricht en Rijkswaterstaat.

Met dank aan: UvA, Veiligheidsregio, Rijkswaterstaat, Claes Meijer techniek.

Mede mogelijk gemaakt door:
Norma Fonds, Gemeente Amsterdam stadsdeel Noord, st Waterlandse Vloed, Prins Bernhard Cultuur Fonds, De NWB- bank, Hogeschool Zuyd Master, van Houts & de Ket BV.

Comitee van aanbeveling.
Louis Pirenne, Chris Keulemans, Chris Kijne, Fred Boot,  George van Houts, Hans Boutellier,  
Harrie Vorst